INDEX BEGINNERSWINDOWS XP WIKI

HET TOETSENBORD WIKI

DE MUIS WIKI

TEKSTVERWERKER WIKI


BESTANDSBEHEER HCC

SNELKOPPELING MAKEN HCC

INTERNET WIKI

GOOGLE ZOEKMACHINE WIKI

E-MAIL WIKI

E-MAIL HCC

DOWNLOADEN WIKI

GOOGLE EARTH DOWNLOAD
 
                        

   Dutch Ship Collectors Club
computer ondersteunings pagina


  
Introductie
Deze webpagina is met zorg samengesteld op basis van de beste informatiebronnen op internet voor de Nederlandse taal. Gekozen is daarbij voor de WIKIPEDIA (NL) de HCC (Hobby Computer Club). Deze informatiegebieden zijn aan voortdurende verbetering onderheving en blijven daardoor up-to-date.

Links van deze tekst bevinden zich de hyperlinks voor de beginners en rechts van deze tekst de hyperlinks voor gevorderden. Door op de onderstreepte hyperlinks te klikken verschijnen de gewensde informatiegebieden. Uiteraard kunt u in een gevorderd stadium de informatiegebieden verder zelf verkennen. Ze bevatten een schat aan kennis op het gebied van de computer. Met de pijltjes links bovenin de taakbalk van Internet Explorer kunt u vooruit- en terugbladeren binnen de informatiegebieden.

Voor de gevorderden zijn er ten slotte een aantal goede handleidingen en een aantal krachtige programma's toegevoegd, die kunnen worden gedownloaded onder "download". "OpenOffice.org" is een zeer goed en gratis alternatief voor het commerciële "Microsoft Office" pakket, terwijl "The Gimp" een prima (gratis) alternatief is voor "Photoshop". "Avast" is een prima virusscanner die voor niet-commercieel gebruik eveneens gratis wordt aangeboden. Het prachtige programma "Google Earth" heeft een vrije versie, die u ook kunt downloaden en installeren via de beginners index.

Website Breitnerlaan ICT
Voor informatie of ontbrekende hyperlink e-mail  Breitnerlaan ICT
Breitnerlaan Computercursussen 2007 (©)

INDEX GEVORDERDENCURSUS MICROSOFT WORD WIKI

VIRUSSEN WIKI

BEELDBEWERKING FOTOGRAFIE  WIKI

DIGITALE FOTO'S  HCC

MUZIEK OP DE COMPUTER  HCC

BACKUPS MAKEN HCC

TELEFONEREN OVER INTERNET WIKI

PROBLEMEN OPLOSSEN  HCC

 OPEN OFFICE DOWNLOAD

THE GIMP WIKI

AVAST antivirus  DOWNLOAD